Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over old school FPS’s, Amerika en GTA 6

20/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het maandag en dat kan maar één ding beteken: Brievenmaandag! Koos en Jelle zijn ervoor lekker op de bank gaan zitten en lezen de brieven door, die jullie ons gestuurd hebben. Tel dus lekker met ze af voor deze Brievenmaandag over old school FPS’s, Amerika en GTA 6!

GTA 6 heeft zijn geruchtenmolen gestart

Er komen steeds meer geruchten over het zesde deel van de GTA serie. Zo zou het mogelijk zijn om tussen verschillende steden te reizen en volgen we deze keer een vrouwelijke protagoniste. Jelle en Koos bespreken hun wensen voor het zesde deel. Zij zouden wel graag terug willen naar Vice City van de jaren negentig. Wat van de geruchten waar is, weet niemand behalve de werknemers van Rockstar. Die gaan natuurlijk niets zeggen.

Jelle en Koos worden nostalgisch over old school FPS’s

Na het Elder Scrolls item heeft een kijker een brief ingestuurd, want hij werd er nostalgisch van. Hij dacht echter terug aan de periode van games waar FPS’s opkwamen. We hebben het dan over games zoals DOOM, Quake, Unreal Tournament en meer. Deze periode hebben koos en Jelle ook meegemaakt als kleine kinderen, dus ze hebben veel verhalen van die tijd. De nieuwe 3D grafische kaarten veranderen de looks van games helemaal en dat is zeker te zien aan deze generatie van games.

Hebben de heren er een beetje zin om naar LA te gaan voor de E3?

De E3 komt er snel aan. Daarvoor moeten een paar Gamekings zich klaar maken voor de reis naar Amerika. Wat kijkers van de livestream vragen zich af wat Koos en Jelle nou van de stad en mensen vinden. Amerika viel de eerste keer tegen en de mensen komen niet echt oprecht over. Nu waarderen ze de sfeer wel, maar Amerika is niet dat geweldig om te zijn.

Wil je alle vragen en diens antwoorden zien? Start dan de video en bekijk de Brievenmaandag over old school FPS’s, Amerika en GTA 6!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch