Menu Premium
Loading...

Hoe diep gaat de liefde voor The Elder Scrolls serie?

19/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog eventjes! En dan komt er weer een The Elder Scrolls game uit! Of nouja, nog eventjes… Het gaat waarschijnlijk nog enorm lang duren aangezien we alleen nog een mega korte teaser trailer kregen. Jelle en Skate zijn fans van de serie en gaan een ode brengen aan al die geweldige games en kijken met liefde uit naar het volgende deel! Of ligt het toch iets genuanceerder en zijn ze best kritisch? Je ziet het allemaal in deze lekker lange premium video waarbij het nodige wordt besproken, spannend!

The Elder Scrolls: Morrowind

Het begin allemaal pas echt met The Elder Scrolls: Morrowind. Een game die het pas echt aftrapte en inmiddels ook al flink verouderd is. Hoe kijken de mannen terug op deze game en hebben ze er nog een beetje liefde voor?

Oblivion en Skyrim

Daarna volgde natuurlijk Oblivion. Een game die veel gamers nog is bijgebleven en een heel speciaal plekje in hun hart heeft. Wat maakte Oblivion zo goed en waarom kijken we er met zoveel plezier naar terug? Jelle en Skate barsten los over de wereld van elven, zwaarden en sprookjesachtige wezens.

Skyrim volgde daarna en die game blies ons destijds weg. Maar was het niet gewoon meer van hetzelfde? En zou een nieuwe game in The Elder Scrolls serie niet enorm veel moeten vernieuwen om het fris te houden? De mannen hebben er een duidelijke mening over en vertellen jou dat in deze video. Ben jij het met ze eens of toch niet?

Hoe denk jij erover?

Heb je nog veel liefde voor The Elder Scrolls? En speel je de games nog regelmatig? Laat ons in de comments weten hoe jij de toekomst van de games voor je ziet! Drop daar ook al je vragen over deze games want die beantwoorden we met alle liefde! Go go go in die comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch