Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Nintendo Switch, space games, moeilijkheidsgraad games & worst

09/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe maandag, nieuwe Brievenmaandag. Het leven kan soms simpel zijn. De Olympische Spelen zijn voorbij en dus kan deze editie gebruikt worden als lapmiddel voor het zwarte gat wat even is ontstaan. Jelle en Koos (en in het begin JJ) hebben achter de desk plaats genomen om hun taak zeer serieus te nemen en de community voor uit te helpen door prangende vragen te beantwoorden. En vragen zijn er. Veel over games, natuurlijk eentje over de ideale TV om op te gamen en een zeer ingrijpende brief van een familielid van een gamer die mentaal even in de knoop zit.

Hoe gaan we in Brievenmaandag om met een heftige, zeer persoonlijke brief

De heftige brief schetst een probleem. Of beter gezegd ‘uitdaging’, want bij Gamekings spreken we niet graag over problemen. Dat klinkt zo negatief en onontkoombaar. De uitdaging die geschetst wordt, komt helaas veel vaker voor. De eetstoornis. Niet (genoeg) willen eten uit onvrede, depressie of omdat je niet dik wilt worden. Of wij de persoon een kwestie een hart onder de riem willen steken. En dat is niet iets wat we licht opnemen. Verhalen als deze raken ons altijd. We zijn ook maar mensen… En dus gaan Jelle en Koos nadenken over hun antwoord. Je ziet en hoort hem in deze editie van Brievenmaandag.

De vragen over TV’s blijven maar komen

Voor de rest zijn er veel ‘gewone’ vragen. Natuurlijk eentje over de ideale TV, om op te gamen. Waar moet iemand op letten. Of welke game we het liefst een remake van zien? Het eerlijke antwoord gaat ‘geen een’ zijn, want we willen originaliteit, maar goed, voor deze keer willen we wel even meegaan met de vraagsteller. Er is vast wel een franchise die een nieuwe build kan gebruiken. Of een vraag over iemand die graag wat oude, vette PS4-games wil gaan spelen. Of we er een aantal weten. Een aantal…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch