Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Xbox Game Pass, de multiverse & aliens

02/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomer houdt niet echt over op dit moment, daarom is het, denken wij, fijn dat we een lekkere editie van Brievenmaandag voor je hebben klaar staan. Boris en Koos staan als duo altijd garant voor het nodige spektakel en als je weet dat er ook veel leuke brieven zijn gemaild, dan kun je er echt klaar voor gaan zitten. Deze week hebben we brieven, of laten eerlijk zijn, mails over onder andere Xbox Game Pass (en geen positief epistel), over de hype rond de game New World en hoofdpijn door te veel gamen en over of een goede stemacteur een game beter kan maken. Een lekker diverse mix dus.

Kijker vindt Xbox Game Pas niet zo tof

We hebben de laatste tijd vele positieve geluiden laten horen over de Game Pass. Als jullie geloven dat dit door een korte campagne van Xbox komt, geloof daar vooral in ;-). Vandaag kregen we een mail van een kijker die daar volledig anders over denkt. Hij vindt juist dat de Game Pass een deel van de lol en vooral zijn eigen focus bij het gamen weghaalt. Hoe kijken Boris en Koos daar tegen aan? Andere vraag gaat over het krijgen van hoofdpijn door lang achter een scherm te zitten. Of de heren daar nog wat tips voor hebben. Waarbij we de beste tip nu al geven: ‘game niet te lang achter elkaar’.

Brievenmaandag boordevol vragen

Er is ook een kijker die Ghost of Tsushima na het uitspelen aan een vriend verkocht voor een zacht prijsje. Maar nu wil hij de Directors Cut editie ook graag spelen. Hoe werkt dat dan? Nieuwe kopen? Dit en vele andere vragen uit de mail, Discord en natuurlijk de chat zie en hoor je allemaal beantwoord worden in deze editie van Brievenmaandag. Het weer mag dan wel kut zijn buiten, maar dat mag bij ons de pret niet drukken. Hopelijk vrolijker we er jullie ook een beetje mee op.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch