Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over ‘woke’ Starfield, Cyberpunk 2077 en No Man Sky

04/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Bethesda Next Streamer. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Bethesda heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Na de zondag komt zoals elke week keihard de maandag. En dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuwe werkweek én het beantwoorden van een aantal prangende vragen vanuit de community. Beantwoord in een verse editie van Brievenmaandag. Na meer dan zeventien jaar blijkt dat onze kijkers nog steeds vol vragen zitten. En wij nog immer de antwoorden paraat hebben. Vandaag zitten Daan, JJ en Koos klaar om de mails en posts op Discord tot zich te nemen en van een passend verhaal te voorzien. Zoals vragen over het woke gehalte van Starfield, het uitspelen van Baldur’s Gate 3 en de lengte van de uitbreiding van Cyberpunk 2027, Phantom Liberty. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de editie van Brievenmaandag van maandag 4 september 2023.

Hoe woke is Starfield, kregen wij als vraag.

Een andere toffe vraag is hoe wij de soundtracks bij onze items zoeken en vinden. Is er bij Gamekings één persoon verantwoordelijk voor alle muziek of mag en kan iedereen daar tracks voor aanleveren? En wat zijn onze favoriete korte en kleine singleplayer games?

Bethesda Next Streamer gaat los deze week

Al een aantal jaren fêteert Bethesda een toffe Nederlandstalige streamer met hun Bethesda Benelux Next Streamer. De winnaar van deze talentenjacht (gepresenteerd door Skate) krijgt een bak vol prijzen en goodies en keert het komende jaar regelmatig terug in de streams op het Bethesda Twitch kanaal. Aanstaande donderdag is de eerste (van drie) challenge stream die we met onze eigen Starfield stream gaan raiden. Mocht je interesse hebben om deze challenges te bekijken, dit zijn de data van de afleveringen:

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch