Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over nieuwe studio, Activison/Blizzard & Battlefield 2042

24/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Daar zijn we dan, alive & kicking vanuit onze nieuwe studio. En waarschijnlijk zie je er niks van. Want de achtergrond blijft voorlopig nog identiek. Maar reken maar dat wij het wel voelen. We genieten met volle teugen van onze nieuwe stek. Eindelijk is de temperatuur normaal, eindelijk is het schoon en eindelijk kunnen we onze kont normaal keren. En dat geeft energie. Veel energie. Hopelijk dat dit ook te merken is aan het allereerste item wat op onze verse stek gemaakt wordt. Een nieuwe editie van Brievenmaandag. Onder ander over de studio, maar ook (natuurlijk) over de shocking aankoop van Activison/Blizzard door Microsoft, de misère rond EA & Battlefield 2042 en de Game Pass, die straks natuurlijk nog aantrekkelijker wordt.

Brievenmaandag Live vanuit onze nieuwe studio

Dat was even schrikken vorige week. Toen Microsoft vanuit het niks gewoon even Activision/Blizzard opkocht. Deze week hebben we twee items ingepland staan die aan deze buitengewoon verrassende aankoop worden gewijd. Dus je gaat er alle ins en outs van ons over horen. Logisch echter dat er nu ook al wat vragen over deze move van Xbox waren. Want wat vonden wij ervan? En wat gaan de gevolgen zijn? Kijken of Daan en Koos de lichtelijke paniek bij PlayStation-fans een beetje kunnen beteugelen…

Wat zijn de gevolgen van de aankoop van Activision/Blizzard

Er is ook een vraag over Battlefield 2042. Hoe gaat het op dit moment met de serie? En wat gaat er gebeuren als EA besluit om de boel helemaal free-to-play te maken? Stuit zo’n aanpak de hardcore fan tegen de borst? En is Battlefield 2042 casual genoeg om de mainstream gamer bij de kladden te pakken? Of moeten ze de boel dan gaan aanpassen, met alle gevolgen van dien… Je gaat het allemaal zien en horen in deze allereerste Brievenmaandag vanuit onze nieuwe studio.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch