Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Een laatste eerbetoon aan onze oude vertrouwde studio boven Blast

22/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij het allerlaatste item dat in onze vertrouwde studio boven Blast Galasy is opgenomen. Pal nadat de camera stop werd gezet, ging de desk uit elkaar, de lampen uit de lucht en de camera’s in hun dozen. Een prachtig hoofdstuk uit de Gamekings kwam ten einde. JJ blikt daarom als eerbetoon aan een maffe maar fijne tijd in dit kantoor, terug op de vier jaar die we aan de Mt Lincolnweg hebben door gebracht. En het was een in alle opzichten heftige tijd. Maar wel met een goede afloop. Ja, we gaan Blast Galaxy enorm missen. Terwijl de arcade hal door de pandemie ellende veelal dicht was de laatste twee jaar. Maar de toekomst ziet er waanzinnig uit…

In de zomer maanden hadden we erg last van de hitte

In de vier jaar dat we boven Blast zaten, is er een hoop gebeurd. Zo zijn we op deze locatie PremiumVision gestart. Onze reboot van de tv-afleveringen, speciaal voor de Premiumleden. En ja, dat had mede zijn oorsprong in de dingen die we in de karen dat we hier zaten, meemaakten. Het kantoor zorgde ook voor veel bijzondere momenten. Zo hadden we in de zomer maanden lang veel last van de hitte. Terwijl er de laatste winter zonder kachel diende te worden gewerkt. We kregen ook een bijzondere band met muizen. Maar niks hield ons tegen om de content te maken waar jullie recht op hadden.

Het is nu afwachten wat de nieuwe studio ons gaat brengen

Aan het einde van dit eerbetoon kijkt JJ even terug op de items van de afgelopen vier jaar. We hebben er immers een kleine 2000 video’s en een kleine 400 livestreams uit geknald. Maar wat waren nu de beste bekeken items van de Blast periode? Je gaat het allemaal zien en horen in de laatste video vanuit Amsterdam Noord. Aanstaande maandag zijn we terug vanaf een fonkelnieuwe studio. De start van een nieuwe periode, met nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en dus nieuwe geheid ook de nieuwe, verrassende content die jullie van ons gewend zijn.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch