Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over next-gen, offline game-events & Marvel’s Avengers

04/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De speciale feestweken zijn voorbij. De maand oktober is begonnen en het weekend is over. Het is dus tijd voor onze vaste rubriek op de maandag. En dan hebben we het natuurlijk over Brievenmaandag. En daar behoren een hoop vragen bij. Vragen die jullie ons de afgelopen week hebben gesteld. Met vandaag Daan & Koos die al jullie vragen gaat beantwoorden. Met opvallend veel vragen over Marvel plus een hoop gezelligheid. Dat kan niet anders dan een kickstart zijn van je week.

Brievenmaandag over Marvel’s Avengers op de PS5

Met Koos aan tafel kunnen we natuurlijk verwachten dat er ook vragen zijn over Nerd stuff. Zo zijn er meerdere kijkers met een vraag over The Avengers game. Zowel over de originele en de upgrade naar de PS5.  Verder zijn er ook vragen over next-gen ervaringen. Plus wat vragen over PC gaming. Zo is er iemand benieuwd naar de prijzen voor een nieuwe videokaart. Als die tenminste beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er vragen over Microsoft Xbox. Zo is iemand benieuwd of de Game Pass nu echt zo’n goede deal is. En daar geven we dit keer, zonder lopende campagne, een antwoord op. Die niet verschilt van een maand terug…

Remastered versies van games & Premiumvision #7

Verder zijn er ook nog wat opmerkingen en herinneringen over 20 jaar Gamekings. Mensen blijven nog steeds erg enthousiast over dit lustrum. Zo zijn er nog aardig wat cadeautjes onderweg. Daarnaast is een trouwe schrijver benieuwd naar onze meningen over de vele geremasterede versies van games. Is het wel een goed idee dat oude games in een nieuw jasje worden gestopt? Brengt dit de waarde van het originele game niet naar beneden? Nog meer vragen? Prima, doen we. Zo heeft iemand een vraag over Bluepoint Studios. Is dat een goede aankoop van PlayStation? En we eindigen met een goede tip. Ga Premiumvision 7 kijken! De kijkers waren er blij mee. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch