Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #7 Volle bak herinneringen aan 20 jarig Gamekings

02/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is hoogste tijd voor Premiumvision nummertje 7. Lekker voor als je aan het wakker worden bent, of gewoon bij het ontbijt. En dit wordt een hele speciale editie. Omdat die geheel in het teken staat van onze twintigste verjaardag. En dus veel oud beeld, oude bekenden en een onderzoek naar de impact van Gamekings op dit moment. Plus een nieuw gezicht dat opeens opduikt. Premiumvision #7 is daarom met recht een waardige afsluiter van onze feestweek. Op naar het 25-jarige bestaan.

In gesprek met oude crewleden

In de afgelopen twintig jaar heb je veel verschillende gezichten gezien. Ruim vierhonderd TV-afleveringen werden geproduceerd. Met zowel voor als achter de schermen een heel team aanwezig. Allen tezamen maakten Gamekings tot een succes. Daarom hebben we in deze speciale editie een interview met de regisseur van de allereerste afleveringen. Hoe beleefde hij die periode. Ook gaan we in gesprek met een presentator en grondlegger die je vast nog wel kent. Natuurlijk zijn we ook op pad geweest. Bijvoorbeeld naar De Dam en ietsje verder; naar Duitsland. Op de Dam wilden we weten of mensen nog steeds Gamekings kennen. Want we kunnen wel een hele hoge dunk van onszelf hebben, maar wie weet kent niemand ons meer. Veel oude bekenden dus in deze aflevering, maar ook een fris gezicht. Als je Premiumvision #6 hebt gezien, herken je hem misschien wel.

Vet feest met de Premium bazen in Premiumvision 7

20 jaar aan vette content. Gamekings bestaat zo lang, doordat jullie bazige bazen zijn die ons supporten. Daarom organiseerden we een feest waarin we samen met de community onze verjaardag vierden. En jij kunt gaan genieten van de beelden en de gesprekken die we daar hadden. Dat en veel, veel meer ga je zien in deel zeven van Premiumvision. Onze maandelijkse dank voor de duizenden kijkers die ons support geven. Happy Birthday allemaal!

 

PS: Love you 3000 <3

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch