Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Next Gen November & de Nintendo Switch

02/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is zo maar een nieuwe week aangebroken en dat betekent natuurlijk ook een nieuwe Brievenmaandag. Skate en Koos hebben al jullie brandende vragen verzameld en gaan deze, zoals jullie natuurlijk gewend zijn, zo goed mogelijk beantwoorden! In deze editie behandelen de mannen onder andere: Strategy games op de Xbox, teleurstellende games bij launch, een paar dillema’s plus een vraag over een nieuwe Nintendo Switch. Ga er het komende uur maar even lekker voor zitten, want het is tijd voor Brievenmaandag.

Hoe zullen de vroege Next-Gen games zijn?

De launch van de PS4 en de Xbox One was niet bepaald de meest soepele. Vooral in het begin, kreeg je een aantal games die ontzettend buggy of simpelweg te kort waren. Een paar voorbeelden hiervan zijn Assassin’s Creed Unity, dat een ontzettend stroeve launch had en nog steeds een nare smaak achterlaat. En The Order 1886, die er heel mooi uitzag maar ongeveer vier uur duurde. Als je langzaam aan deed… Gamers hopen altijd dat ze aan het begin van een nieuwe console cyclus goed werkende en lange games gaan krijgen. Maar zijn dat realistische verwachtingen als we afgaan op de voorgaande console generaties?

Hoe zit het met de Nintendo Switch?

Alle ogen staan momenteel gericht op de Xbox Series X en de PlayStation 5. Maar vergeet in deze spannende periode Nintendo niet. Zo gaan er al een poosje geruchten dat er een nieuwe Nintendo Switch op de markt komt, en aangezien Sony en Microsoft op het punt staan om de gamingwereld op zijn kop te zetten, zou je jezelf kunnen afvragen of Nintendo ook klaar is om een nieuwe stap te zetten. Stel de geruchten zouden wel waar zijn, wanneer zouden wij dan een nieuwe Nintendo Switch kunnen verwachten? En zou de nieuwste versie van de Switch zich kunnen meten met de nieuwere consoles? Of blijft Nintendo gewoon lekker zijn eigen ding doen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch