Menu Premium

“Sony gaat tijdens CES nieuwe informatie delen omtrent PlayStation 5”

Lars Leeftink 06/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen zit te wachten op het moment dat de nieuwe console van PlayStation, de PlayStation 5, officieel wordt aangekondigd. Maar wanneer? We lijken daar zeer binnenkort wel eens antwoord op te kunnen krijgen. Sterker nog: vanavond. Want volgens geruchten zou PlayStation tijdens CES 2020 meer bekend gaan maken over de PlayStation 5. Neem het, zoals altijd als het aankomt op geruchten, met een korreltje zout.

Foto’s, info en meer

Zoals in de tweet hieronder goed zichtbaar is, zijn er een paar redenen om te denken dat PlayStation eindelijk met officiële informatie gaat komen over de PlayStation 5. Zo was de naam van de PS4 reveal “See the Future”, terwijl de naam van de CES 2020 conference “The Future is Coming” is. De kleur van CES is blauw, wat natuurlijk de kleur van PlayStation is. Daarnaast is Cory Barlog, bekend van onder meer God of War, aanwezig (wat kan duiden op een exclusive console release title) en PlayStation heeft PS5 toegevoegd aan zijn bio op zo’n beetje al zijn social media-kanalen. Het lijken kleine dingen, maar het zouden zo maar aanwijzingen kunnen zijn.

Informatie PlayStation 5 volgt na de Xbox Series X

Want de Xbox Series X werd, in tegenstelling tot wat Phil Spencer wou, eind vorig jaar tijdens de Game Awards plots aangekondigd. Iets wat waarschijnlijk ook PlayStation niet zag aankomen. We hebben al wel wat informatie over de nieuwe console van Sony, maar het is vooral lekken en geruchten. De vraag is dus wanneer Sony en PlayStation met een officiële aankondiging gaat komen. En dat zou dus zo maar in de nacht van maandag op dinsdag kunnen gaan gebeuren. We shall see.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch