Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Microtransacties en Gaming Headsets

16/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zonnetje schijnt en er staat een nieuwe brievenmaandag voor je klaar! Kevin, JJ en Jelle zijn op de redactie op deze maandagochtend. Ze maken gelijk van de gelegenheid gebruik voor het opnemen van een nieuwe Brievenmaandag. Het aantal brieven is deze week wat beperkt. Waar dat aan ligt is gissen, maar hier leeft het vermoeden dat het mooie weer een van de hoofdoorzaken is. Zin in een nieuwe brievenmaandag met Kevin, JJ en Jelle? Check nu deze Brievenmaandag over Microtransacties en Gaming Headsets!

De heren hebben onder de grond gezeten

Naar goed gebruik trappen de heren deze brievenmaandag af met een terugblik op het weekend. Zaterdag stonden er opnames van het achttiende seizoen van Gamekings op het programma. De zaterdag was lang, maar uiteindelijk zijn er weer drie toffe afleveringen geschoten. De heren hebben na de zware werkdag de zondag benut voor het pakken van de nodige rust. Wanneer de heren eindelijk klaar zijn met hun verhaal, starten ze met het beantwoorden van de brieven. Ze trappen af met een brief over headsets. Een trouwe kijker is flink aan het gamen en vraagt aan de Gamekings-advies. Zodoende ontstaat er een discussie over diverse gaming headsets. Even later steekt, naar aanleiding van een brief, de discussie over micro-transacties de kop op. Vorige week namen Koos en JJ al een kort item op waarin ze dieper ingingen op de commotie rondom loot boxes in Middle-earth: Shadow of War.

Wat is jullie mening over micro-transacties in games? Zijn jullie bereid om hier veel geld aan uit te geven? Check nu Brievenmaandag over Microtransacties en Gaming Headsets!

Op zaterdag 28 oktober krijg je als trouw kijker voor de laatste keer de kans een kijkje achter de schermen te nemen bij de opnames van Gamekings. Mail je naar redactie@gamekings.tv wanneer je hier graag bij wilt zijn!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch