Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over launchgames PS5 & alle games Xbox tot aan 2025

16/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de start van een nieuwe week. En wat is er nou een betere manier om die in te luiden als met een nieuwe editie van Brievenmaandag? Alsof we ooit een oude aflevering online zouden zetten… Maar dat terzijde. Vandaag zitten Jelle en Daan dus voor jullie klaar om alle brandende vragen te beantwoorden. En dat waren er dit keer een record aantal. Ze nemen onder andere de volgende onderwerpen onder handen: De dikste launch titel op de PS5, hoe de komende jaren eruit komen te zien qua gaming, de ideale TV voor de next-gen consoles en natuurlijk nog veel meer.

Hebben de next-gen consoles een dikke launch game?

De launch line-up van de PS5 en de Xbox Series X zijn vaak het onderwerp van discussie geweest op de Gamekings redactie. Ook tijdens deze Brievenmaandag ontsnappen wij er niet aan. Zo kan het natuurlijk wel eens zijn dat je een console koopt, zonder dat je weet wat je er überhaupt op wilt gaan spelen. In deze situatie zit een van onze community leden. Dit community-lid is binnenkort als een de weinigen in ons land de trotse eigenaar van een PS5. Hij weet echter nog niet welke game hem echt een next-gen ervaring gaat geven. Of Gamekings dat wel weet? Zouden Jelle en Daan hem uit de brand kunnen helpen?

De games tot aan 2025

Met name de Xbox Series X mist momenteel nogal wat first-party content. Halo Infinite had dé first-party titel moeten worden voor de Series X, maar zoals wij allemaal wel weten, is dat uiteindelijk niet gebeurd. Vanwege het gebrek aan exclusieve content is een van onze trouwe kijkers het internet opgedoken. Met als doel om te schetsen hoe de komende paar jaar er uit gaat zien wat Xbox First-Party content betreft. Hij heeft daar een mooie tijdlijn van gemaakt om ons te tonen. En kostte wat het kost moest Daan deze tijdlijn bekijken. Tot afschuw van Jelle… Dat en meer in Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch