Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over kwaliteit The Last of Us, Zelda & trip naar Japan

22/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gebeurt je vast wel eens. Geef het maar toe. Spontaan maakt een brandende vraag van zich meester van jouw hersenpan en die wil daar vervolgens niet meer weg. Hij blijft vervelend hangen. Je wil de vraag daarom direct beantwoord hebben, want als het te lang blijft rondspoken, gaat het irriteren. Gelukkig hebben wij bij Gamekings dé oplossing. Stel die vraag gewoon aan ons. Doordeweeks of in het weekend. Dan beantwoorden wij die vraag tijdens de rubriek Brievenmaandag op maandag met alle liefde. Ben jij mooi van de druk onder je schedeldak af en hebben wij materiaal voor toffe content. Ook deze week nemen wij de rol van de verlosser op ons. JJ, Koos en Skate beantwoorden onder andere vragen over over de aankoop van een Switch, de kwaliteit van The Last of Us, de mogelijkheid van een nieuwe Uncharted en de kans op een nieuwe trip naar Japan. Het antwoord op al deze vragen en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 22 mei 2023.

Brievenmaandag vol prangende vragen

Vragen te over. Heeft het nog zin om nu een Switch te kopen als de nieuwe mogelijk voor de deur staat? Zijn er games waarvan wij vinden dat ze onverdiend te weinig aandacht krijgen? Vinden wij dat er meer moet worden gedaan aan cheaten in games? En gaat er een deel 2 van Ghost of Tsushima aangekondigd worden tijdens de aankomende PlayStation Showcase?

Meld je aan voor onze Xbox/Starfield watch party

Zoals we eerder al hebben aangegeven, herstellen we een traditie in ere en dat is dat we een grote ‘persconferentie’ tijdens de ‘E3’ omtoveren tot een tof community event. Op zondag 11 juni organiseren we in Blast Galaxy een watch party waarin we samen met jullie, onder het genot van beers & bites kip de Xbox / Starfield persconferentie bekijken en live in verbinding staan met de studio in Diemen Zuid. Iedereen is welkom, maar Premium leden mogen gratis naar binnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je van tevoren aanmelden via redactie@gamekings.tv. Het wordt inmiddels al lekker druk, dus er kom er gezellig bij. De watch party begint om 18:00 uur tot bam!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch