Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Elden Ring, positie Xbox & main quests in ons leven

15/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij. En wat een weekend was het. Voor ons een voortdurende strijd tussen lekker in de zon willen zitten en/of The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom of de Diablo 4 beta spelen. Keuzes, keuzes, keuzes. Aan de andere kant, je kunt uit slechtere opties moeten kiezen. Dus laten we vooral niet klagen. Ook deze maandag hebben drie heren plaats genomen achter de desk, te weten Jasper, Jelle en Koos. Aan hen de taak om alle prangende vragen vanuit de community te beantwoorden. Anders blijven die er maar mee zitten. En dat willen we niet op onze geweten hebben. In deze editie hebben we onder andere vragen over de positie van Xbox, onze game collecties, ROG Ally versus Steam Deck & de main- en side quests in ons leven. Ga er dus even lekker voor zitten, click op die Play button en check de Brievenmaandag van maandag 15 mei 2023.

Brievenmaandag over de main quests in ons leven

Een bijna po√ętische brief vraagt ons naar de zin van het leven. Of in gamer’s taal: wat zijn de main- en sidequests die we nog willen voltooien in ons bestaan? Jasper, Jelle en Koos hebben er even over moeten nadenken, maar komen elk met een filosofisch antwoord. Minder filosofisch is het antwoord op de vraag wanneer de DLC van Elden Ring genaamd Shadow of the Erdtree uitkomt. En hoe groot deze uitbreiding wordt? Om vervolgens toch weer full-on filosofisch te gaan als er gevraagd wordt in welke game-omgeving de heren het liefst zouden leven.

Wat is momenteel de positie van Xbox?

De hele situatie rond Xbox en de aankoop door de Amerikanen van Activision/Blizzard, houdt ook onze community bezig. Vandaar de vragen waar Xbox momenteel staat en of de deal volgens ons nog wel doorgaat? Laten we eens kijken hoe betrouwbaar onze glazen bol is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch