Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over issue met PS5, Pokémon & games als redmiddel

01/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een waterig zonnetje verwarmt ons land, zodat het opstaan voor een nieuwe werkweek ietsje gemakkelijk is dan bij een zeiknatte ochtend. Het is maandag, Je-weet-wel. De dag die bij velen het minst populair genoemd mag worden.  Behalve dan als je in de horeca werkt, want dan heb je juist vaak vrij. Alsof we op maandag niet willen eten of drinken. Anyhow, deze dag verblijden we al jarenlang met een vrolijke editie van Brievenmaandag. De rubriek waarin in weerwil van alle trends, gewoon old school brieven beantwoorden. Die dan wel met de digitale duif zijn gekomen.  Ook deze week was de brievenbus rijkelijk gevuld. Met vragen over een haperende PS5 en Pokémon maar ook twee community leden die een pittige boodschap te verkondigen hebben. Want het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn.

Brievenmaandag: Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn

Beide community-leden hebben de afgelopen tijd een aanslag op hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te verduren gehad. En ze geven aan hoe belangrijk gaming in die periode voor hen was. Hoe videogames er voor zorgden dat nog steeds de zon aan de horizon zagen gloren. En daar kunnen wij, met onze alledaagse kwaaltjes en gezeur, alleen maar een voorbeeld aan nemen. Gelukkig hebben ze ook vragen. Over bijvoorbeeld het maken van video’s. En op welk apparaat wij streams bekijken? Jelle en Skate nemen vanzelfsprekend de tijd om deze vragen te beantwoorden. Net zoals zij dat doen bij een vraag van de Briefmeneer, die vraagt of we meer wiskunde in onze items willen stoppen. Omdat wiskunde goed is voor je ontwikkeling en ook in games een belangrijke rol speelt.

Een haperende PS5 is niet iets wat je wilt op dit moment

Vragen zijn er verder van een community-lid dat een probleem heeft met zijn PS5. En of wij dat even kunnen oplossen. Nu zijn we de helpdesk van PlayStation niet, maar we kunnen altijd een poging wagen. Zou immers goed kut zijn als je met veel moeite een next gen PlayStation hebt weten te bemachtigen en dan werkt ie niet naar behoren. Ook hebben we een vraag over Pokémon. En als je weet dat Jelle en Skate deze editie van Brievenmaandag voor hun rekening nemen, dan snap je dat we twee experts op dat gebied hebben klaarzitten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch