Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Squid Game, GTA VI & buggy remasters

25/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel het buiten weer is om onder de dekens te blijven liggen met een goede nerd-film op je telefoon, zijn we toch plichtsgetrouw naar kantoor gegaan. Skate en Jelle zitten klaar om de vragen die ons de afgelopen week bereikt hebben, te beantwoorden. Want dat is het doel van een vraag. Dat ie beantwoord wordt. En vragen waren er genoeg. Zou wil iemand weten waarom we zo’n beetje elke item beginnen met de kreet ‘BAM’. Tja, wat moet je daar op antwoorden. Makkelijker is mogelijk het antwoord op wat vragen over dé Netflix sensatie van het moment: Squid Game. En daar weet Jelle, nerd connaisseur par excellence geheid een antwoord van op. Ga dus maar snel zitten en geniet van een nieuwe editie van Brievenmaandag.

Vragen over de mega-populaire Squid Game-serie

Een vraag betreft het ‘gevaar’ van de woke samenleving. Nu je nergens meer een grove grap over maken of zeiken en zeuren, gaat dit gevolgen hebben voor GTA VI of trekt Rockstar zich hier straks niks van aan? En hoe kijken we aan tegen de stroom aan remakes en remasters die vaak ook nog eens vrij buggy zijn. Moeten we dit als gamesindustrie wel willen?

Durft Rockstar in te gaan tegen de woke gemeenschap?

Het zijn niet alleen game gerelateerde vragen die de spreekwoordelijke klok slaan. Zo wil iemand weten hoe Jelle en Skate de Corona kilo’s te lijf gaan. Want zij zullen ongetwijfeld een groot deel van hun dagelijks leven zittende doorbrengen. Dit en meer kun je allemaal  horen en zien in de Brievenmaandag van maandag 25 oktober. De kop is van de week, laat het een mooie zijn. En vergeet niet aanstaande vrijdag in te schakelen als we de nominatie stream van de DSA produceren op het Twitch kanaal van Gamekings. Vanaf 19:00. Met good old Simon als host.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch