Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Hogwarts Legacy, trage NPC’s & frikandel-games

13/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en je weet wat dat betekent; een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Eentje die zoals altijd vol zit met vragen & gezelligheid. Aan de desk zijn aangeschoven Huey, Jasper en Skate. Een mix die we nog niet eerder tegen kwamen bij deze rubriek. Zijn de drie in staat om de prangende vragen naar behoren te beantwoorden? Is dit een trio dat de keiharde wijsheid in pacht heeft? Je gaat het meemaken zodra ze de ingezonden vragen en opmerkingen vanuit de chat behandelen. En vragen zijn er. Veel over Hogwarts Legacy. Bijvoorbeeld waar Zwerkbal is gebleven? Wordt dat DLC binnenkort? Waarom kan de discussie over dit spel alleen op een toxic manier gevoerd worden? En in hoeverre kun je de keuze voor de goede en slechte kant als speler zelf beïnvloeden? Kun je per ongeluk slecht worden en ongewild een Voldemort zijn? Dit en vele andere vragen ga je zien en horen in de Brievenmaandag van 13 februari 2022.

Brievenmaandag met veel vragen over Hogwarts Legacy

Een andere vraag betreft de zogenaamde ‘frikandel-game”. Dit staat voor (en we hebben de term zelf verzonnen) een spel dat niet innovatief is, een verhaal van lik-me-vestje kent en vooral met de hersenpan in standje ‘uit’ moet worden gespeeld. Of we nog goede frikandel-games kennen? Ook wil iemand weten waarom de NPC’s waar je achter moet lopen, altijd zo freaking traag gaan? Is daar een speciale reden voor? Kan de developer dat niet anders aanpakken? Echt zo’n vraag die we zelf niet verzinnen.

Of we nog ‘frikandel-games’ kennen?

Vragen ook over een potentiele review van Deliver us Mars en games waar je nog nooit van gehoord had, die je per toeval speelt en die vervolgens tot je GOTY gaat behoren. Hebben we in het verleden ook wel eens te maken gehad met zulke prettige verrassingen? De antwoorden ga je allemaal zien en horen in deze editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch