Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over The Day Before, Dead Space Remake & het OV-leven

06/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zonnetje is lichtjes aan het schijnen in Diemen en dat zorgt altijd voor een mooi begin van de week. Huey, JJ en Koos huppelden dus de studio in om een nieuwe editie van Brievenmaandag op te nemen. De rubriek waar elke week al jullie brandende vragen gaan beantwoorden. Ook het afgelopen weekend stroomden er een aantal toffe brieven de mailbox binnen over een bonte verscheidenheid aan onderwerpen. Zo waren er vragen over de The Day Before game waar een waas van geheimzinnigheid rond hangt, de oude tijden bij de PU, de Dead Space Remake en headsets. Alle antwoorden ga je krijgen in de Brievenmaandag van maandag 6 februari 2023. Het beloofd een meer dan gezellige aflevering te worden.

Brievenmaandag over de controverse rond de open-wereld survival MMO The Day Before  

Begin 2021 werd de open-wereld survival MMO The Day Before aangekondigd. De game zou in de zomer van 2022 uitkomen, maar kort voor de release stelde developer Fntastic de titel uit omdat ze overstapten naar de Unreal Engine 5. Inmiddels doet het ene na het andere gerucht de ronde. Der game zou een scam zijn, niet bestaan, etc. Wat is er aan de hand? Weten wij er meer vanaf? Er zijn ook vragen over de weirde advertenties bij de Premium items, de gevoelens die we hebben bij onze geschiedenis bij de PU en of we een kwalitatieve headset weten voor een budget van maximaal 150 euro. 

Wie is bij ons het meest geschikt voor ‘Wie is de Mol?’

Vragen volop vandaag. Via de mail en Discord en natuurlijk via de chat. Zo wilde iemand weten of we ooit nog plannen hadden voor een nieuwe editie van Firstlook. En als dat niet zo is, waarom? En wie zou bij ons de beste deelnemer zijn aan ‘Wie is de Mol?’. Alle antwoorden krijg je voorgeschoteld zodra je op de Play-knop hebt geclickt.           

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch