Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Hogwarts Legacy, vette dilemma’s & game PC’s

28/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een heerlijk weekend met zomerse temperaturen, de winst van Max Verstappen in Saudi-Arabië en een bitch slap bij de Oscars is het, zoals meestal na de zondag, tijd voor de maandag.  En je weet wat er dan komen gaat. De wekelijkse rubriek waar we al jullie brandende vragen gaan beantwoorden. Plus soms wat stevige dillema’s. In deze editie van Brievenmaandag hebben dit keer vragen onder andere over Hogwarts Legacy, CD Projekt RED en de nieuwe The Witcher, Epic Games, Game PC’s. Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 28 maart 2022.

Krijgt Hogwarts Legacy een Collector’s edition?

Nu er weinig anders bij Epic lijkt te gebeuren dan voornamelijk Fornite en wat gebekvecht met Apple is het geheel logisch dat iemand zich afvraagt wat Epic in de toekomst gaat doen? Gaan ze zich volop concentreren op nieuwe AAA titels? Of wordt hun core business de Unreal Engine en The Epic Games Store? Verder hebben we een vraag binnen gekregen over Hogwarts Legacy. Want bij veel Harry Potter fans is er vraag naar een Special Collector’s edition van de game. Weten wij of die er ook daadwerkelijk komt?

Brievenmaandag met een hoop dilemma’s

En we hebben meer vragen. Zo wil iemand weten of we nog een aanrader hebben voor een game-pc met een budget van 1200 euro? Het community-lid in kwestie is namelijk wel toe aan wat nieuws. Hebben wij tips voor goede componenten of is dat niet mogelijk met dit budget? Verder is er een vraag over de PS5 Dualsense controller. Hoe gaat PlayStation er mee om? Halen ze wel echt het maximale uit de controller? Daarnaast kregen we ook nog wat dillema’s voorgeschoteld. Dit en nog veel meer zie en hoor je in een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Dan is de kop van de week er tenminste alvast af.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch