Menu Premium
Loading...

EvdWL over The Witcher, de 17 games van Ubisoft & nieuwe Battlefield

25/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site. 

Het is vrijdag en dat betekent dat het bijna weekend is. Hoe lekker zijn die woorden? Bovendien weet je wat je dan te wachten staat. Een vers geproduceerde editie van Einde van de Week Live vol met heerlijk gekakel over jouw favoriete hobby: gaming. Ook deze week zitten er twee mensen klaar om al het nieuws van de afgelopen week met jou door te nemen. Want reken maar dat het niet stil is gebleven in de game-industrie. Zo weten we eindelijk dat er een nieuwe game komt van The Witcher. Hebben de presentatoren van dienst, Daan en Jelle, daar zin in? Verder hebben ze het over een mogelijk nieuw event van Ubisoft. waar maar liefst 17 games zouden worden getoond. Wat vinden zij daar van? Zit er iets voor hen bij? En zo hebben we natuurlijk nog veel meer gespreksonderwerpen.

Wat gaat de nieuwe The Witcher game brengen?

We hebben goed nieuws voor de nerd onder ons. Want de Halo serie is verschenen. Hebben de twee zin in deze serie? Gaan ze er Paramount+ voor nemen? Daarnaast hebben ze het over nog te produceren film van Metal Gear Solid, de visie van Shinji Mikami bij zijn nieuwe studio Tango Gameworks, het uitstel van Suicide Squad: Kill the Justice league, een nogal pluizige controller voor de Xbox Series S/X, een nieuwe Battlefield game, de schuldbekentenis van de maker van GT7 en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze nieuwe editie van EvdWL.

Nieuwe laptop deals op de website van MSI

MSI heeft ook deze week een aantal fijne deals rond hun laptops klaar staan. Dat alles onder het motto ‘omdat we vinden dat iedereen een betere laptop verdient’. Check gerust of er wat voor je bij zit. De actie staat hier voor je klaar; https://nl.msi.com/Promotion/you-deserve-a-better-laptop

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch