Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over hittegolf, mancaves, Grounded en Battle Royale

10/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan en Skate trotseren vandaag de onzalige warmte in de studio om de vragen van de community te gaan beantwoorden. En vragen zijn er. De mailbox stroomde vol dit weekend. Of mensen hadden de tijd in de tuin of bij het water om vragen te bedenken of er zijn veel dingen onduidelijk in de hedendaags game-industrie? Of misschien willen jullie ons graag gewoon even lekker een uurtje horen ouwehoeren over games. Ter lering ende vermaak. En dus gaan we gewoon een bundel hete vragen beantwoorden. Vast ook een paar over de next gen consoles. Want dat lijkt traditie deze zomer. En één over een van dé hits van dit moment: Grounded.

Waarom is er nooit een Hunger Games-game gemaakt?

Een interessante vraag is dr vraag waarom er nooit een Hunger Games game is gemaakt? De film is zo Battle Royale als het maar kan en de fanbase jong en immens. Lijkt toch een inkoper? Een vraag die eigenlijk niet past bij dit weer is een vraag welke game de twee mannen met de meeste pijn en moeite en veel zweten hebben uitgespeeld? En waarom is de ene game 100+ GB en de ander 50 GB. Terwijl de eerste nu niet echt heel veel mooier is. Ra ra hoe kan dat nu weer? Hopen dat Daan en Skate er een verklarende en plausibel antwoord op hebben.

Kun je Grounded spelen zonder spinnen?

Gamekings is tegenwoordig ook het toevluchtsoord voor vaders die een kind verwachten. Zo is er een vader in spe die ons vraagt wat nu een goede monitor is voor zijn man cave? Is natuurlijk wel jammer dat er precies twee presentatoren bij zitten die hun sporen nog moeten verdienen als het gaat om het bezwangeren van de vrouwmens. Maar wie weet, hebben ze goed om zich heen gekeken of hebben papa’s Boris en Steven wel eens een aantal goede tips gegeven.  Een roep om hulp is er ook van  iemand die bang is voor spinnen en graag Grounded wil spelen. Maar nu hij Kevin zo heeft zien schrikken toen hij een spin in de game tegenkwam, weet hij niet zo goed wat hij moet doen. Of we kunnen helpen? Dat kunnen we natuurlijk altijd. Of je wat aan onze hulp hebt, is een tweede…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch