Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het strand, Gamekings Premium en Loot Boxes

01/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hela hatsa flatsa de patsa! We gaan weer eens lekker brieven lezen, samen met jullie, onze geliefde Gamekings Community, hebben jullie er een beetje zin in? Wij in ieder geval wel! Boris heeft gezellig plaatsgenomen en samen met JJ heeft hij het over het strand, Gamekings Premium en Loot Boxes. Zit je er lekker klaar voor? Pak die cocktail er maar bij en wat hapjes is natuurlijk ook wel gewoon lekker.

Het strand!

Wat natuurlijk ook lekker is, was het mooie weer van afgelopen weekend. JJ vertelt je precies wat hij dit weekend heeft gedaan en dat was onder andere maar liefst zes uur in de zon liggen. Zes uur!? Boris vraagt zich af hoe de beste man dat volhoudt en waarom hij niet zo rood als een kreeft is. Ook heeft JJ voor het eerst in 20 jaar gezwommen en dat is natuurlijk ook wel noemenswaardig. Zijn jullie afgelopen weekend nog de zee of een zwembad in gesprongen?

Gamekings Premium

Ook hebben de mannen het over Gamekings Premium, waarom doen we dit eigenlijk? En waarom is het super vet? Ze bekijken de veranderingen in de media naar aanleiding van een vraag en dat is best wel interessant! Waarom werkte er eerst veel meer mensen bij Gamekings toen het nog een TV programma was? We bespreken het samen.

Loot Boxes

Je kunt de maandag natuurlijk niet beginnen zonder games en in games zitten tegenwoordig helaas vaak… Loot Boxes. JJ en Boris bespreken de virtuele schatkistjes naar aanleiding van een vraag en dat is natuurlijk erg interessant.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze brievenmaandag? Drop ze dan in de comments hieronder! Opmerkingen mogen natuurlijk ook. Laten we er samen weer een mooie week van maken  vol met toffe items, voor die items zorgen wij wel, als jullie ze kijken! Let’s go!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch