Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Harry Potter, The Sinking City en Nintendo

01/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Flipendo, flipendo! Het is weer maandag en JJ heeft speciaal zijn bril opgezet voor deze week bij Gamekings. We hebben weer een mooie week voor jullie vol met de tofste games, zoals de mobiele game van Harry Potter, The Sinking City en een hele boel van Nintendo!

Flipendo in Harry Potter Wizards Unite

Emiel heeft de straten doorzocht naar dementoren, huiselfen en smekkies in alle smaken. Hij heeft namelijk de mobile game van Harry Potter gespeeld, Harry Potter Wizards Unite! Je hoort deze week of Emiel al kampioen Zwerkbal is geworden en of hij Voldemort al heeft verslagen. Met JJ gaat hij in een video op zoek naar de geheime kamer en beleeft hij avonturen met professor Anderling. Zin in! Ben jij benieuwd of je deze mobiele game moet gaan spelen dan moet je zeker kijken. Flipendo!

We duiken de zee in in The Sinking City

We duiken de zee in en dat doen we in The Sinking City! Emiel en Skate zetten hun duikbril op en pakken hun zwembandjes erbij want ze hebben The Sinking City gespeeld! Een avontuur met actie onderdelen. Hebben jullie een beetje zin in de zinkende stad? Laat het ons weten in de comments.

Mario Maker 2

Emiel heeft zijn snor laten staan want het is tijd voor Mario Maker 2! Er komt daarnaast nog veel meer Nintendo en Emiel langs deze week dus je kunt je lol op!

Ook zijn er een hoop films deze week, Jelle en Koos zijn op dit moment naar de nieuwe Spiderman, hoe tof is dat! Lekker veel films ook en een hele boel games, wat gaan we een mooie week beleven! JJ vertelt je er van alles over.

Heb je nog vragen over het programma van deze week? Stel ze dan hieronder! Opmerkingen mogen natuurlijk ook, over alle games en ons gehele programma!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch