Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het herroepingsrecht en Cyberpunk 2077

21/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie weten het ondertussen vast wel, maar voor de mensen die het nog niet weten: Het is maandag, en dat is de brievendag. Bij ons. We hebben het einde van 2020 bijna bereikt. Nog twee maandagen te gaan en we zitten in het (hopelijk) betere jaar 2021. Maar laten we niet te ver vooruit lopen, het is tenslotte nog maar 21 december. En in deze editie van Brievenmaandag beantwoorden Skate en JJ de volgende onderwerpen: Gratis games, de Eindejaarsinterviews, het herroepingsrecht, Cyberpunk 2077 en natuurlijk nog veel meer.

Het herroepingsrecht

Het wordt je niet altijd makkelijk gemaakt jouw geld terug te krijgen voor een digitale game die niet werkt. Vooral in deze tijd, waarin een game als Cyberpunk 2077 voor veel rumoer zorgt, is het op zich best logisch dat jij jouw geld terug zou willen. Maar het lijkt steeds lastiger bij vooral de digitale game om ook daadwerkelijk geld terug te krijgen. In winkels is er al een lange tijd ren regel dat je een game alleen terug kan brengen zolang deze nog in het plastic zit. En Sony zelf is ook niet altijd heel soepel met het vragen naar een refund op de PlayStation Store. Daar stopt het niet bij. Bij steeds meer platformen dien je jouw herroepingsrecht in te trekken. Maar is dat niet in strijd met de regels? Skate en JJ hebben hier een stevige mening over.

Cyberpunk 2077: Wachten of kopen?

Twee weken geleden was de wereld een betere plek. Iedereen keek uit naar Cyberpunk 2077. Twee weken later is de wereld grauw, koud… en kil… Cyberpunk 2077 viel namelijk behoorlijk tegen voor veel gamers. Voornamelijk op de oudere consoles, de PS4 en de Xbox One, scoort de game slecht. Bij veel mensen die geïnteresseerd waren in de game, is de aanvankelijke interesse veranderd in teleurstelling. Alsnog is het wel begrijpelijk dat er nog steeds  mensen zijn die de game willen spelen. De vraag is alleen: moet je in zo’n geval wachten tot de game stabieler is, of wachten totdat je in beschikking bent van een PS5 of Xbox Series X? Of schijt hebben aan framerate en bugs en de game spelen op een console waar de game minder goed op draait?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch