Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het GTA 6 lek, Assassin’s Creed & Gaming Routers

19/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ene maandag is de andere niet. Doorgaans zit ie vlak achter de zondag. En dat is, toen we het vanochtend checkten, ook deze week het geval. Hét sein om er een lekker editie van Brievenmaandag uit te gooien. Er zitten drie heren voor je klaar. Daan, Jelle en Koos hebben de zware, maar eervolle taak om de prangende vragen van de community te beantwoorden. Gedrieën zitten ze klaar achter de desk om in te gaan op vragen over onder andere het GTA 6 lek, de toekomst van Assassin’s Creed, de toekomst van de Switch en, we hebben er weer een, het beste beeldscherm voor gamen. De antwoorden op al deze vragen zie en hoor je stuk voor stuk in de Brievenmaandag van maandag 19 september 2022.

Rockstar en GTA 6 beleven grootste lek in de gamesindustrie ooit

Het zal geen fijn weekend zijn geweest voor de mannen en vrouwen van Rockstar. Na verluidt het grootste lek ooit in de gamesindustrie trof de publisher hard. Meer dan 3GB aan materiaal, waaronder maar liefst 90 video’s, stonden online. Met dank aan een hacker. Logisch dat er dan vragen komen. Morgenochtend komt er een speciaal GK Journaal online waarin we het verloop van de hele zaak bekijken en analyseren.

Wat vinden we van Wo Long: Fallen Dynasty en Rise of the Ronin?

Maar er is meer dan GTA 6. Hoe zien we bijvoorbeeld de toekomst van de Switch en de Nintendo games die er nog gaan uitkomen? Wat vonden we van de demo van Wo Long: Fallen Dynasty en Rise of the Ronin? Weten wij de perfecte router om te gamen, en ook het beste beeldscherm? En hoe kijken we tegen het fenomeen speedrunning aan? Aan Daan, Jelle en Koos de taak om al deze vragen te gaan beantwoorden. Of het ze goed lukt, zie en hoor je in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch