Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA 6, Call of Duty & echte gamers

27/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door de ANWB. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. De ANWB heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Toen we vanochtend de gordijnen open deden, stond ie er zoals altijd: De maandag. Niet bepaald de dag waarop veel mensen zich verheugen. Maar goed, je weet dat ie komt en hé, het is ook de dag dat er een nieuwe editie van Brievenmaandag zal verschijnen. En dat vergoedt veel. Is het niet? Het beantwoorden van prangende vragen is iets wat de presentatoren van Gamekings tot in het diepst van hun vezels beheersen. Deze week zijn JJ, Koos en Skate daar het bewijs van. De drie gaan er alles aan doen om de juiste antwoorden bij de hen voorgeschotelde kwesties te leveren. Dit keer zijn er onder meer vragen over wie zich nu eigenlijk echt een gamer mag noemen, het einde van Destiny 2, GTA 6, Naughty Dog en Call of Duty. De antwoorden op al deze vragen krijg je in de Brievenmaandag van maandag 27 mei 2024.

Komt er een GTA 4 Definitive Edition nu GTA 6 pas in 2025 uitkomt?

De zomer komt er aan en dus gaan we het ook hebben over de vakanties die we ongetwijfeld gaan vieren. Wat nemen we mee, wil een briefschrijver weten? En vinden we het jaar 2024, als het om games gaat, ook wat tegenvallen? Wat hebben de drie heren hier op te zeggen?

Check aanstaande donderdag de ANWB Private Lease Cup

Aanstaande donderdag organiseren wij vanaf 19:00 uur op ons Twitch & YouTube kanaal de ANWB Private Lease Cup. Het betreft een unieke, fun packed Gran Turismo 7 competitie waarin 15 pro en amateur racers het tegen elkaar opnemen. De link met de ANWB? Heel simpel. In Gran Turismo 7 zitten negen wagens die je ook in het echt bij de ANWB kunt leasen. Met zes van deze wagens gaan we in deze Cup aan de slag. Netjes overgespoten in een ANWB livery. Hoe wreed is dat… Kom vooral kijken en support de deelnemers vanuit de Gamekings community. Mocht je zelf willen meedoen, we hebben nog één plek op de grid over. Meld je aan via redactie@gamekings.tv

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch