Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA VI, stereotypes en de ‘Golden Age of Games’

03/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je het nu wilt of niet, er is weer een nieuwe week begonnen. En dan zijn er een aantal wetmatigheden. Het naar het werk gaan verloopt een beetje stroef, de ijskast is leeg en er staat een Brievenmaandag online. En dat laatste redt dan altijd weer die vermaledijde dag. Dit keer zit het altijd frisse duo Koos en Jelle klaar voor je. Wat ze niet weten is dat het een tyfus lange Brievenmaandag is. Ze krijgen namelijk maar liefst vier ellenlange brieven voor de kiezen. En geen een daarvan is van de Brief Meneer… Onderwerpen: GTA VI, stereotypes in games en de ‘Golden Age of Games’.

Zitten we in de Gouden Eeuw wat games betreft?

Gelukkig zijn het wel brieven met inhoud, anders was het helemaal klote geweest dat de twee  zo’n lap tekst moesten oprakelen. Er zitten een aantal interessante onderwerpen tussen. Zo is er een vraag of we het eens zijn met de stelling van Hermen Hulst, baas Sony World Wide Studio’s, dat we onszelf bevinden in de ‘Golden Age of Gaming’? En wat vinden we van stereotypes in games? Hoort het bij een tijdsgeest en mag je er vragen bij stellen?

Zitten we naast GTA VI nog te wachten op een nieuw deel van Saints Row?

Verder vragen over onder andere Saints Row V. Zijn wel al klaar voor een nieuw deel uit deze roemruchte serie of is deze serie echt niet meer van deze tijd? We hebben iemand die een klein maar fijn budget over heeft voor een nieuwe gaming PC. Kunnen Koos en Jelle hem een paar goede tips geven? En komen we wel eens terug op een review? Dat we in de review heel erg kritisch zijn en dat dit gevoel, nadat we het spel nog enkele weken door spelen, veranderd? Niks menselijk is ons vreemd, dus wie weet. Koos en Jelle gaan het je vertellen in deze speciale tyfus lange Brievenmaandag.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch