Menu Premium

YouTuber wil net zolang in GTA Online rond rijden totdat GTA VI uitkomt

Jan Johan Beldrok 21/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er heeft blijkbaar iemand te veel tijd. YouTuber 10HoursMovies, een ware Grand Theft Auto-superfan, is namelijk een rij-marathon in San Andreas gestart. Hij, en hopelijk vele mensen uit de community, willen gezamenlijk net zo lang in de straten van GTA Online doorrijden totdat Grand Theft Auto 6 wordt gelanceerd.

10HoursMovies heeft potje tijd teveel

We willen 10HoursMovies geen angst aanjagen nog belemmeren bij het uitvoeren van deze stunt, maar dat kan wel eens een flink lang stukje tuffen worden. In ieder geval veul en veul langer dan de endurance-records van onder andere de Desert Bus for Hope-bende. Er is immers nog helemaal niks bekend over een nieuw deel in de GTA-saga. Er zijn enkel vage geruchten en het gevoel dat er na zes jaar wel eens weer wat nieuws kan aangekondigd worden. Volgend jaar komen er rond deze tijd immers ook nieuwe console-lanceringen, en dat zou een mooie tijd kunnen zijn. Aan de andere kant, Rockstar launcht niet vaak games als een console net een paar maanden uit is en pas vorig jaar is Red Dead Redemption 2 gelanceerd. Deze live service game en GTA Online vergen veel mankracht.

Inmiddels 870 rondjes in GTA Online rond de kaart van San Andreas afgelegd

Kortom, de beste man heeft nog heel wat rondjes om San Andreas te gaan. Veel meer in ieder geval dan de 870 rondjes die er inmiddels zijn afgelegd. En wie zegt ons dat de beste man echt alles zelf rijdt of door community leden laat uitvoeren? Er zijn bots in GTA V beschikbaar die het sturen van een wagen van je over kunnen nemen. De vraag is natuurlijk of de beste man het daadwerkelijk zo lang gaat volhouden. De kans lijkt heel erg klein te zijn, maar mensen zijn tot gekke dingen in staat. Feit is dat deze stunt voor extra bezoekers naar zijn kanaal leidt. En je mag natuurlijk doneren…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch