Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA VI, Google Stadia & PlayStation Plus

01/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door ROG & Intel. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG & Intel hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De ene maandag is de andere niet. Doorgaans zit ie vlak achter de zondag. Anders was het een dinsdag of donderdag, Deze maandag zitten er drie heren voor je klaar. Jelle en Koos zijn inmiddels hersteld van de barbecue en Boris is fris terug van vakantie. Gedrie├źn zitten ze achter de desk om al jullie prangende vragen te beantwoorden. En de mailbox liep weer over. Dit keer zijn er vragen over Google Stadia dat mogelijk stop gezet wordt, over de nieuwe setting van GTA VI en over gamen op een Macbook Pro. Alle antwoorden zie en hoor je stuk voor stuk in de Brievenmaandag van maandag 1 augustus 2022.

Is de techniek van Stadia niet iets voor Sony?

Vorige weer deed het gerucht de ronde dat Google Stadia bij de afvalbak zou gaan zetten. Denken de drie heren dat dit gerucht klopt en is het een idee als Sony de techniek van Stadia gaat kopen. De service werkt immers als een trein en dat kunnen ze stoppen met Azure van concurrent Microsoft. En zijn we blij met Miami als nieuwe omgeving van zesde deel van GTA? Of is deze stad een verkeerde keuze van Rockstar? Maakt Rockstar eigenlijk ooit echt verkeerde keuzes…

Is Miami als stad de juiste de keuze voor GTA VI?

Deze week ook weer een heerlijk set met dillema’s. En daar houden we van bij Gamekings. Niet alleen omdat de brieven met dillema’s tig keer korter zijn dan de gewone brieven. De antwoorden op deze dillema’s en natuurlijk alle andere vragen zie je hoor je in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Koop het Floor van het Nederend x Gamekings shirt

Het speciale collab shirt die we in deze video lieten zien is hier te koop. Wees er snel bij want op = op.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch