Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA VI, arcade hallen & motion sickness

02/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat moet je nu toch doen als je zogenaamd prangende (mooi en sjiek woord) vragen hebt? Heel simpel, die stuur je op naar de redactie van Gamekings. zodat ze beantwoord worden in een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Want onze dame en heren hebben altijd een toepasselijk antwoord voorhanden. Zo kwamen er deze week brieven binnen over onder andere GTA VI, motion sickness, Elden Ring, arcadehallen. Je gaat de antwoorden allemaal zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 2 mei. Klik dus maar snel op de Play knop.

Wanneer gaat GTA VI echt uitkomen en is het dan niet te laat?

Nu het wat rustiger lijkt te zijn op het game release front, komt de speculaas over toekomstige games sterk naar voren. Je moet immers toch wat. En een van de games die dan altijd op popt is natuurlijk GTA VI. Zo is er een kijker met een vraag over deze game. Zoals we al eerder zagen met de tijd tussen GTA IV en GTA V, duurt het altijd vrij lang tot er een aankondiging is de releasedate. De kijker in kwestie denkt daarom dat het nieuwe deel uit de befaamde franchise van Rockstar, mogelijk pas in 2026 uit gaat komen. Is dat niet veel te laat? Verder hebben we een vraag binnen gekregen over motion sickness. Een community-lid heeft daar helaas best veel last van. Vooral bij shooter games. Hebben wij daar een oplossing voor? 

Brievenmaandag over arcade hallen

In deze editie is er ook vraag binnen gekomen over arcadehallen. Volgens de schrijver van de brief zijn er steeds minder arcadehallen in Nederland en België. Het lijkt volgens hem een beetje aan het uitsterven. Terwijl het aanbod in Japan en Korea gigantisch is. Wat is de oorzaak van dat enorme verschil? En valt het op te lossen? Tot slot zijn er ook vragen over Elden Ring DLC, Google Stadia,  Bobby Kotick, VRR op de PS5, Dishonored 3 en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Brievenmaandag. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch