Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over leegloop bij Twitch, Playstation Spartacus & Activision/Blizzard

09/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van de Peepshow is compleet, 100%, helemaal gevrijwaard van NFT’s. Hopelijk is dat een voorbode op wat komen gaat. Gelukkig zitten JJ en Boris niet voor niets met elkaar aan tafel. Want er gebeurd meer dan genoeg waar ze het eens goed over kunnen hebben. Neem bijvoorbeeld streaming platform Twitch. Er lijkt een leegloop gaande te zijn. In alle gelaagten van het bedrijf. En dat is vaak niet voor niets. Wat is er aan de hand? Verder hebben ze het over Playstation Spartacus, de ellende situatie rond Battlefield 2042, en een nare rechtszaak voor Activision/Blizzard. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van de Peepshow.

Het lijkt niet goed te gaan met Twitch

Na het initiële succes van Twitch zou je eigenlijk denken dat het allemaal beter en beter zou gaan worden. De hele wereld kijkt toch livestreams? Dat lijkt toch net even iets anders te liggen. Het platform lijkt namelijk langzaam leeg te lopen qua medewerkers. En het gaat vaak niet om de minste. Veel mensen die twitch groot hebben gemaakt. Dan is de vraag gerechtigd: Hoe komt dit? Wat doet Twitch zo anders dat er voor zorgt dat mensen weg willen? Je gaat horen hoe de twee heren er over denken. Gaat Twitch zich uit deze (tijdelijke) malaise redden? Of klapt YouTube er keiharde overheen?

Het Playstation alternatief voor de Game Pass heet ‘Spartacus’ en kent drie tiers

Daarnaast hebben Boris en JJ het over de aankomende abonnementsdienst van Playstation. Als we de geruchten mogen geloven. Het zou Playstation Spartacus gaan heten. We hebben wat gelekte details over de nieuwe dienst van Sony. Gaat dit een succes worden? Is het een goed opgezet alternatief voor Xbox Game Pass? Of geloven de twee er niet in. Verder hebben ze het over Activision/Blizzard. Want de juridische ellende lijkt maar niet op te houden. Zo heeft de familie van een oude werknemer een proces tegen de publisher aangespannen ingediend. Het beloofd dis al met al een ‘gezellige’ editie te worden van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch