Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA, nep-E3, de prijs van de RTX 4000 en Starfield

20/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is keihard maandag, de zon schijnt in het grootste deel van Nederland en wij hebben de oplossing voor al jouw vragen paraat. Die oplossing heet Brievenmaandag. het werkt heel simpel. Jij stuurt een game of nerdy styff gerelateerde vraag naar ons toe via de mail, Discord of Twitter en wij beantwoorden die. Hoe vet is dat wel niet? Het werkt in ieder geval als een trein want we doen het al langer dan vijftien jaar. Inderdaad, vijftien jaar lang jeuuuhhhh aan het begin van het maandagse item. Dit keren zitten Huey en Koos achter de desk. Zij krijgen vragen voor de kiezen over onder andere GTA, Destiny en cheats, de prijs van de RTX 4000 en natuurlijk Starfield. Dit en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 20 juni 2022.

Hebben wij van Rockstar iets te goed qua GTA?

We hebben sinds lange tijd weer een brief over GTA gehad. Het betreft GTA: Liberty City Stories. De briefschrijver in kwestie meent nog iets te goed te hebben van Rockstar. Of wij het met hem eens zijn. natuurlijk is er ook een vraag over Starfield. Zelden een game zien die na de eerste beelden zoveel vragen opwierp. maar we gaan  ze rustig beantwoorden. In deze editie van Brievenmaandag en in een aparte discussie die later deze week online komt.

Brievenmaandag: Wat gaat een RTX 4000 je straks kosten?

We zijn wat videokaarten betreft inmiddels toe aan de RTX 4000. En die gaat, met de huidige chiptekorten ongetwijfeld een hoop centen kosten. Hoe denken de heren achter de tafel dat het prijskaartje van deze kaart er straks gaat uitzien? Een interessante vraag is ook van iemand die graag in de games-industrie zou willen werken maar geen navenante opleiding heeft. Is het dan meteen einde verhaal? Of is er nog een mogelijkheid? je hoort het antwoord op deze en vele andere vragen in de nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch