Menu Premium
Loading...

[UPDATE] GTA: Liberty City Stories plotseling beschikbaar op iOS

Gamekings Redactie 17/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Rockstar heeft inmiddels wel zelf melding gemaakt van de Liberty City Stories-release op iOS. Sterker nog, de uitgever heeft een trailer naar buiten gebracht! Boven dit bericht kun je dus checken hoe de PSP-game zich staande houdt op iPhones en iPads.

De meeste games worden lang voor de release aangekondigd, maar toch zijn er hier en daar wat uitzonderingen. Na de plotselinge release van GTA: San Andreas voor de PlayStation 3, is nu GTA: Liberty City Stories, zonder enige aankondiging, vandaag in de App Store voor iPhones en iPads verschenen.

De game neemt je mee terug naar het verhaal van Toni Cipriani en zijn criminele avonturen in Liberty City. Een mooier Libery City welteverstaan, want de game draait op 60 frames per seconde (op de iPhone 6s, iPhone 6s Plus en de iPad Pro) en heeft een aardige opknapbeurt gekregen, waarmee het de tand des tijds op alle redelijk recentelijk verschenen iOS-apparaten voorlopig kan doorstaan. Ook heb je nu de mogelijkheid om een eigen soundtrack aan de game toe te voegen, zodat je Liberty City met jouw eigen muziek op de achtergrond kan doorkruisen.

Zoals gezegd is GTA: Libery City Stories vanaf vandaag verkrijgbaar op iOS. Zie jij deze mobile game als een mooie manier om de kersttijd door te komen? Of speel je toch liever één van de moderne varianten van GTA? Laat het weten in de comments!

Bron: iTunes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch