Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA 6, Xbox Series X & zelf PC bouwen

11/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onherroepelijk is het ook na dit weekend maandag. Je kunt er de klok op gelijk zetten. Logisch dat er dus drie mensen achter de desk zijn gaan zitten om aan dat begin van de nieuwe werkweek een aantal vragen vanuit de community te beantwoorden. Dat doen we zoals altijd in een nieuwe editie van Brievenmaandag. Ook deze week blijkt onze community vol met prangende vragen te zitten. Dat trekken we ons aan. We zullen er dan ook alles aan doen om de juiste antwoorden bij al die kwesties voorhanden hebben. Zodat jullie de rust in de kop hebben. De week is immers nog lang genoeg. Vandaag zitten Boris, Daan en JJ klaar om de mails en posts op Discord door te nemen. Zo zijn er vragen over, hoe kan het ook anders, de GTA 6 trailer, de aankoop van een Xbox Series X en de toekomst van handheld  gaming. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 11 december 2023.

Doen trailers zoals die van GTA 6 ons te weinig?

Een lid van de community is  begaan met het lot van handheld gaming. Hij speelt er graag zijn games op en vraagt zich af of deze tak van sport nu alleen nog maar in de vorm van hybride consoles doorgevoerd gaat worden, of dat er ook weer kleinere devices op de markt komen? En hoe ga je om met de systeemeisen van PC-games? Laat je alles gewoon op standaard staan of ga je op zoek naar het maximale rendement van jou bak? Het antwoord op beide vragen krijg je in deze video. Alsmede het antwoord op de vraag waarom media niet meer super siked raakt van trailers, zoals die van GTA 6.

Gebruik je inner fanboy bij de Premium Awards 2023

2023 zit er bijna op. Dat betekent veel coole content op de site zoals bijvoorbeeld de Eindejaars interviews, maar ook de jaarlijkse Premium Awards. Wat zijn volgens de Gamekings community de beste games van 2023? Om dat te weten te komen, kun je vanaf nu hier stemmen. Laat je inner fanboy dus gewoon lekker los. De uitslag zie je vrijdag 22 december live in de grote Kerststream.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch