Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA 6, Fortnite en de Eindejaarscontent

04/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Lenovo. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Lenovo heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Ook op de afgelopen zondag volgt dit keer de maandag. We hebben het vanochtend nog even voor de zekerheid gecheckt. Maar het klopte. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuwe, frisse werkweek én het beantwoorden van een setje vragen vanuit de community. Dat alles in een verse editie van Brievenmaandag. Na al die jaren blijkt dat onze kijkers nog steeds vol met vragen zitten. En hopelijk hebben wij ook deze week de  broodnodige antwoorden paraat. Vandaag zitten Jasper, Jelle en JJ klaar om de mails, posts op Discord en tweets op X tot zich te nemen en van een passend antwoord te voorzien. Zoals vragen over de power van Fortnite, de komst van de trailer van GTA 6 en de plannen die we hebben voor de Eindejaars-content. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de editie van Brievenmaandag van maandag 4 december 2023.

Wat verwachten we van de GTA 6-trailer?

Morgen is het zover. Om 15:00 uur landt de eerste trailer van GTA 6. Logisch dat de community vragen heeft over deze gebeurtenis. En spelen we nog wel eens Fortnite? Zo niet, waarom dan niet? Er wordt ook een vraag gesteld over de Destiny-franchise. Of wij er nog steeds zin in hebben of dat de liefde voor de game inmiddels bekoeld is?

Check de nieuwe Lenovo Legion 7 Slim

De Brievenmaandag van deze week heeft een sponsor: de Lenovo Legion 7 Slim. Een dikke gaming-laptop die uitermate handzaam is en mooi van design. Met aan boord een 4060 videokaart en een Intel Core i7 processor kun je de meeste topgames van het moment prima spelen. En wil je echt alles aankunnen dan biedt Lenovo dat ook binnen de Legion-familie. Check het complete Legion-aanbod hier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch