Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over patat, vechtsport & Lang Leve de Liefde

27/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een rustig en wat nattig weekend, keren we terug naar de realiteit. En dat is gewoon keihard werken. We zijn aangekomen bij onze werkplekken, hebben het luxe koffiezetapparaat aangezet en beginnen de dag. Het eerste wat we dan doen, na het kurken van de koffie, is plichtsgetrouw een nieuwe editie van Brievenmaandag voor jullie opnemen. De langstlopende gaming rubriek van Nederland. Al zeventien jaar lang beantwoorden we elke maandag de prangende vragen van de community. Zodat iedereen helemaal gerust en vrij van mentale balast, de werkweek in kan gaan. Heren van dienst zijn vandaag Jasper, Koos & Jelle. Drie heren die heel goed weten hoe je passende antwoorden kan geven vragen. Bijvoorbeeld of er games zijn die we wel willen spelen, maar we niet doorheen komen? En zijn we bang dat een schrijver die van Gears of War komt, de boel vernagelt bij Sony Santa Monica? De antwoorden op deze vragen en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 27 september 2023.

Tast Gears of War God of War aan?

Als je dan eindelijk een eigen huis kunt kopen, dan heb je doorgaans iets meer ruimte en de mogelijkheid om ook echt de kamers een geheel eigen look & feel mee te geven. Zo ook deze brievenschrijver, die zijn werkkamer omgetoverd heeft in een game museum. Al zijn consoles zijn vereeuwigd met daarbij de games die hij het meest lief had. Is dat iets wat wij cool vinden of zouden we het anders aanpakken. En welke games zouden wij vereeuwigd willen zien in onze man caves?

Krijgen we nog een goede Rayman of hoe zit dat?

Een lid van de community maakt zich zorgen over zijn beste maat. Die is namelijk al enige tijd verstoken gebleven van een goede 3D Rayman-game. Gaat dat ooit nog gebeuren of ziet ome Yves dat niet meer zitten? Een leuke vraag is er ook een over vechtsport. In hoeverre heeft vechtsport raakvlakken met ons echte leven? En zien we dat terug in de fighting-games? Worden we volledig zen van die shit? Hopelijk wordt jij wel zen van deze editie van Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch