Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Diablo 4, Bioshock & hand-oog coördinatie

20/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Ubisoft heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Toen we vanochtend de gordijnen open deden, waren twee zaken meteen duidelijk. Het was een maandag die zich voordeed als een zondag en het zonnetje van het afgelopen weekend was foetsie. Van beide zaken worden we niet persé blij. Werken op een officiële vrije dag is altijd doorbijten. Maar we wisten waar we aan begonnen toen we met deze rubriek starten en de belofte deden dat die er altijd maandag zou zijn. En dus gingen Jelle, JJ en Koos naar de studio om in een nieuwe editie van Brievenmaandag een aantal prangende vragen vanuit de community te beantwoorden. Dit keer gaat het onder andere over het vernieuwde Diablo 4, het beruchte Kraaiending uit Bioshock, de grootte van de map van Ghost of Tsushima 2 en de vermeende achteruitgang van de hand-oog coördinatie. De antwoorden op al deze vragen krijg je in de Brievenmaandag van maandag 20 mei 2024.

Diablo 4 is een nieuwe game geworden

Diablo 4 heeft de grootste update sinds de launch van de game in juni van vorig jaar gekregen. Dat heeft het spel nogal veranderd. Volgens veel fans ten goede. Ze geven zelfs aan dat de huidige staat eigenlijk de staat is waarin de game uit had moeten komen. Hebben we dit vaker meegemaakt? Is er een spel die na een update opeens leuker werd om te spelen?

Waar is het Kraaiending gebleven?

Verder wil iemand weten waar het Kraaiending gebleven is? En welke games waren volgens ons veel te lang opgerekt? Dat je na een uur of tien dacht, ‘kunnen we to the point komen’? En hoe is het gesteld met onze hand-oog coördinatie? Komen we nog mee met de young guns?

Check Xdefiant, de nieuwe free-to-play shooter

Deze editie van Brievenmaandag is mede mogelijk gemaakt door Ubisoft. Hun nieuwe free-to-play shooter Xdefiant komt morgen (dinsdag 21 mei) uit en kost dus helemaal niks. Als je meer info over de game wilt hebben of het spel al wilt pre-loaden, dan kan dat hier vinden. Aanstaande vrijdag gaan Shelly en Koos de game uitproberen in een livestream.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch