Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Gotham Knights, Japan & vunzige spelletjes

17/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij. Dat is voor sommige kijkers misschien best jammer. Maar bij Gamekings is dat goed nieuws. Een van de grote voordelen van het feit dat het de eerste dag van de week betreft, is namelijk dat we een nieuwe editie van Brievenmaandag kunnen opnemen. Dit keer met het illustere duo Jelle & Skate. Vragen, vragen en nog eens vragen. Gevolgd door antwoorden, antwoorden en nog eens antwoorden.  Over bijvoorbeeld de onvrede die we tot nu toe hebben geuit over Sonic Frontiers. De briefschrijver lijkt de game juist erg leuk door de open wereld structuur. Dan is er de kwestie Gotham Nights die op 3po fps gecapped is. Kan dat vandaag de dag nog wel? Over de vraag hoe je los kan komen van multiplayer games? Ook is er een idee voor een leuk item met Kerst. Dit en de antwoorden op veel meer andere vragen zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 17 oktober 2022.

Multiplayer games zitten singleplayer games in de weg

Een leuk vraag is er ook een over Japan. De Yen staat er historisch laag en dat zorgt er voor dat studio’s en publishers aantrekkelijk worden voor overname. Is dit hét moment voor Microsoft om in te stappen? En in welke gamewereld zouden we graag willen leven? is er ook iets wat we aan die game kunnen veranderen wat het nog vetter zou maken? Jelle en Skate breken in deze video hun hoofd over deze twee diepe vragen?

Brievenmaandag over vunzige spelletjes

Tot slot hebben we de vraag over welke vunzige spelletjes wij ooit hebben gespeeld? Zo ja, welke zijn dat? Durven de twee heren hier een antwoord op te geven of schamen zij zich voor hun puberale fratsen uit het verleden? Je gaat het allemaal zien en horen in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch