Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over TwitchCon, Energieprijzen & Soundtrack Begrafenis

10/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het allemaal wel eens. Geef maar toe. Een brandende vraag maakt zich meester van jouw gedachten en wil daar niet meer weg gaan. Want je wil die vraag op stel en sprong beantwoord hebben. Als je aan die druk niet toegeeft, dan gaat het frustreren. Gelukkig hebben wij bij Gamekings een oplossing. Stel hem gewoon aan ons. Tijdens de rubriek Brievenmaandag. Dan ben jij van de druk onder je schedeldak af en wij hebben leuke content. Ook deze week nemen wij die rol van de verlossers op ons. De rubriek bestaat al ruim 17 jaar en is nog even relevant als vroeger. Jelle, Koos en Shanna beantwoorden vandaag onder andere vragen over vervolg Cyberpunk 2077, FIFA Fantasy en het faillissement van Google Stadia. De antwoorden op deze vragen en de rest zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 10 oktober 2022.

Brievenmaandag: Gaat CD Projekt Red zich twee keer aan dezelfde steen stoten?

CD Projekt Red maakte de afgelopen week de timeline voor de komende tien jaar bekend. Daarin bevond zich onder meer een opvolger van Cyberpunk 2077. Een vragensteller maakt zich echter ongerust over de kwaliteit van deze game. Gaan de Polen dezelfde fout maken als bij deel 1, die veel te vroeg werd gereleased. Jeweetwel, de ezel en die vermaledijde steen. Wat denken de dame en de twee heren hier van?

Wat is er gebeurd met Fons en Olle?

Voorts hebben we vragen over het illustere duo Fons en Olle, de beste games op de Game Pass (een onmogelijke vraag natuurlijk), de illustere Final Fantasy-franchise, Sonic Frontiers en de Efteling. Want ja, we zijn nog lang niet te oud om die shit daar leuk te vinden. Dus als men tips wil hebben voor dat pretpark dan kunnen ze die krijgen. Je gaat de antwoorden straks allemaal ervaren in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch