Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over God of War Ragnarök, GTA & kritische comments

24/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en je weet wat dat betekent; een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Eentje vol met vragen en gezelligheid, maar ook een waar we wachten of het Huey lukt om op tijd te komen. Want die is op een hele speciale reis geweest en we mogen er al een klein beetje meer over vertellen. Hopelijk landde zijn vliegtuig op tijd. Verder gaan we natuurlijk veel vragen beantwoorden. Onder andere over de third person mode die je straks kunt gaan gebruiken in de game. Waarom gebeurt dat niet in meer first person shooters? Een ander vraagsteller heeft het over de twee reviews die we bij grote games opnemen. Een Premium review en een versie die ‘open’ op de website staat. Of we het niet lastig vinden om twee keer een soort van dezelfde review op te nemen? Dit en meer gaan je zien en horen in de Brievenmaandag van 24 oktober 2022.

Brievenmaandag over kritische comments

Er is ook een vraag over de prijs van games. God of War Ragnarök gaat straks tussen de 70 en 80 euro kosten. Is dat een game wel waard? Hoe gaan we verder met kritiek om. Lachen we er om en schudden we het makkelijk van ons af of zitten we er soms best mee? En hoe gaan we om met het opnemen van twee reviews van dezelfde game achter elkaar? Hoe hou je zoiets fris? Hebben we daar trucjes voor of is het ervaring? Ram op de Play knop en je gaat het weten.

Vrijdag om 16:00 uur lanceren we nieuwe merch bij Gamekings

Tot slot hebben we ook de koste brief ooit in Brievenmaandag. Exact vijf woorden lang. Waar die over gaat, dat hoor je straks in deze nieuwe editie van Brievenmaandag. Het begin van de week waarin we op vrijdag de nieuwe merch gaan lanceren. Vanaf 16:00 uur gaat het los.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch