Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Black Friday, Uncharted & pittige hotwings

21/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Trust. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Trust heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het kan vervelend zijn. Een brandende vraag hebben die zich vastzet in jouw gedachten en daar niet meer weg wil gaan. Je wil op zo’n moment op stel en sprong een antwoord krijgen. Want als dat niet gebeurd, dan gaat het frustreren. Gelukkig hebben wij bij Gamekings een uitstekend werkende oplossing. Stel de vraag gewoon aan ons. Tijdens de rubriek Brievenmaandag. Dan ben jij van de druk onder je hersenpan af en wij hebben leuke content. Ook deze week nemen wij die rol van de verlossers op ons. Het zijn Daan. Huey en Jasper die vragen gaan beantwoorden. Onderwerpen zijn onder andere de ultieme PC voor 2500 euro, de Uncharted games, Black Friday  en en ‘geweercontrollers’. De antwoorden op deze en meer vragen zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 21 november 2022.

Brievenmaandag over de invloed van abonnementsservices op entertainment

Brieven te over in deze editie. Bijvoorbeeld in over de mogelijke invloed die abonnement servies kunnen hebben op entertainment. Want, zegt de briefschrijver, sinds mensen hun muziek via Spotify luisteren, zijn liedjes korter geworden en hebben ze geen lekker breed uitgesponnen intro meer. Kan dit ook bij gaming gebeuren

Win een GXT 716 Rizza RGB LED gamingchair inclusief ‘kerstverlichting’

Heb je altijd een lekkere gaming chair nodig, maar net even niet de centen om er een te kopen. Trust speelt voor Sinterklaas en geeft een GXT 716 Rizza RGB LED gamingchair weg. Gewoon omdat het kan. Winnen? Ga naar onze social mediakanalen en doe mee. Misschien zit jij er de komende tijd nog beter bij dan voorheen. Mocht je intesse hebben in de Trust Thian headset die we in deze editie van Brievenmaandag weggaven, dan kun je hem hier vinden en aanschaffen.         

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch