Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over God of War, open world games & winnaar prijsvraag

15/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Daan zitten er klaar voor om een nieuwe stapel aan vragen te beantwoorden op deze verse en nattige maandag middag. Zo gaan wij niet alleen jullie brieven behandelen, maar maken we ook bekend wie de winnaar van de LG 34GN850 Ultrawide giveaway is geworden. Oftewel, een dubbele dosis aan tofheid in deze editie van Brievenmaandag. Wat gaan Jelle en Daan bespreken? Nou, zij nemen de volgende onderwerpen onder handen: PC upgrades, Open-World games, de vaandeldragers van de game-industrie, God of War en natuurlijk nog veel, veel meer.

En de winnaar is…

Afgelopen zaterdag maakten wij de tien genomineerden bekend die een kans kunnen maken op de LG 34GN850 Ultrawide giveaway. We hebben jullie een paar dagen de tijd gegeven om te stemmen, wat volle bak gebeurde en nu is het moment dan eindelijk daar. Na de honderden stemmen geteld te hebben, kunnen we eindelijk zeggen dat er een winnaar is. Want hoewel we iedereen, de genomineerden, de honorable mentions en alle anderen, echte toffe inzendingen hebben ingeleverd, is er natuurlijk maar 1 de beste. So who is the one? Je komt erachter in deze speciale editie van Brievenmaandag.

Hoe tof wordt de nieuwe God of War?

Een paar jaar geleden shockeerde God of War door totaal af te wijken, qua gameplay, van zijn voorgangers. En hoewel dit toentertijd een groot risico was, kunnen we nu met 100% zekerheid zeggen dat dit de juiste keuze was. Zo heeft de game meerdere prijzen gewonnen, van beste game tot aan beste voice acting. In september werd er dan ook officieel een vervolg aangekondigd tijdens de PlayStation 5 showcase. Hier werd bekend gemaakt dat de game in 2021 zou moeten verschijnen. Maar sindsdien is het behoorlijk stil rondom de titel. Komt de game in 2021 nog wel uit? Wordt de game zo tof als dat mensen denken en/of verwachten? Daan en Jelle gaan hier diep op in.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch