Menu Premium
Loading...

De 10 beste inzendingen voor de LG 34GN850 Ultrawide giveaway

13/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De giveaway voor de LG 34GN850 gaming monitor is vanaf vandaag in de tweede fase gegaan. Het is tijd dat jullie, de community, de winnaar gaan aanwijzen. En dat doen jullie aan de hand van tien genomineerden. De afgelopen week hebben wij namelijk een lading aan tientallen en tientallen creatieve inzendingen in onze mailbox ontvangen. En wat hebben wij genoten… Echt. Het varieerden van volledige Indie films tot brieven met onverwachte plot twists. Wij hebben ze één voor één doorgespit en de beste tien eruit gehaald. Plus, drie honorable mentions. Want die verdienden volgens ons ook een plekje in de spotlights. Daan en Jelle namen het op hunzelf om dit speciale item te presenteren en de top tien met jullie te delen. Daarom hierbij, de tien genomineerde bazen die kans maken op het winnen van de LG 34GN850 Ultrawide monitor! Jij bepaalt nu de winnaar.

Van alle inzendingen kan er maar een de beste zijn

Natuurlijk gaat deze keuze niet schimmig achter de schermen genomen worden. De redactie heeft achter de schermen de 10 beste inzendingen uitgekozen en die tonen wij nu aan Jelle, Daan en jullie. We hebben tientallen foto’s ontvangen, tientallen video’s mogen doorspitten en tientallen teksten door mogen lezen. Maar nu komt het toch echt dichtbij… er kan er maar een de beste zijn en diegene kiezen wij natuurlijk niet alleen…

It’s up to you now

De winnaar gaan wij niet zelf bepalen, daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Jullie kiezen de winnaar. Hoe je dat doet? Nou, je drukt keihard op die play button, neemt samen met Jelle en Daan een kijkje naar de tien genomineerden, bestudeert ze goed, bekijkt het item desnoods 10 keer als het moet en stemt daarna! Alleen jullie hebben de kracht om een van deze bazen de trotse eigenaar te maken van de  LG 34GN850 monitor. Wie wordt de winnaar? Dat bepaal jij door op deze link te klikken.

De specs van de LG 34GN850

  • Display: 34 in, IPS, W-LED, 3440 x 1440 pixels.
  • Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °
  • Brightness: 350 cd/m²
  • Static contrast: 1000 : 1.
  • Refresh rate: 48 Hz – 144 Hz.
  • Adobe RGB: 92 %
  • Dimensions: 819.2 x 361.6 x 104.4 mm.
  • Weight: 5.5 kg.
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch