Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over God of War, GTA 6, AI in games & bakfietsen

18/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door UPP. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. UPP heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Na een rustig weekend keren we terug naar de realiteit. En dat is mouwen opstropen en aan het werk voor de Eindejaarscontent. Maar het eerste wat we op de maandag doen, is, gezagsgetrouw als we zijn, een nieuwe editie van Brievenmaandag opnemen. De langstlopende gaming rubriek van Nederland. Al zeventien jaar lang beantwoorden we elke maandag de prangende vragen van de community. Zodat iedereen zen de werkweek in kan gaan. Heren van dienst zijn vandaag Boris, JJ en Skate. Drie veteranen van het vak gaan antwoorden geven op een aantal vragen. Bijvoorbeeld of we denken dat Rockstar niet te veel een parodie maakt van GTA 6, of er een nieuwe Jak & Daxter en een nieuwe Brothers in Arms aan komt en of AI tot verregaande democratisering van de games gaat leiden. De antwoorden op deze vragen en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 18 december 2023.

Wordt GTA 6 niet te veel een parodie op het echte leven?

Een andere toffe vraag is of we wel eens mods rond GTA  spelen? Of misschien mods van andere games? Zo ja, welke zijn dat dan? En als we moeten kiezen tussen een PS5 of een bakfiets, waar gaan we dan voor? Moeilijke vraag…

Begin 2024 goed en pak 10% korting op de proteïne & creatine van UPP

Deze editie van Brievenmaandag wordt gesponsord door UPP. Zij maken smakelijke proteïneshakes en creatine die goed kunnen bijdragen aan een gezond eetpatroon. En ja, ook voor gamers kunnen beide producten van pas komen. Een ideaal begin van 2024 dus als iedereen wat lekkerder in het velletje wil gaan zitten. Speciaal voor onze community hebben we een kortingscode, mocht je UPP willen uitproberen. Ga naar upp.store, koop een pak proteïne naar keuze of creatine en voer bij het afrekenen de code ‘Gamekings’ in voor 10% korting.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch