Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over gaming hype en Ghost Recon

22/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag is de dag dat brieven, of in dit geval de mailtjes voorgedragen en beantwoorden zullen worden. Daan en Koos zijn klaar gaan zitten om, ondanks alle omstandigheden (het papier is op en de koffie koud) een goed doorwrochte Brievenmaandag aan jullie af te leveren. Met in deze editie:  Games spelen voor de hype, de Russen & de Arabieren, maar wat dan met de Chinezen, game verfilmingen en hoe maak je een televisie schoon?

Koppigheid in gaming

Door de jaren heen hebben we games zien opkomen en zien vallen door de hype. Games zoals Cyberpunk 2077 kwamen met een ongeëvenaarde hoeveelheid aan hype, maar vielen dubbel zo hard toen het bleek dat de spellen in kwestie niet zo goed waren als werd verwacht/beloofd. Zo kan hype dus een mooi iets zijn, maar ook een iets heel gevaarlijks. Ook kan een hype voor sommigen de reden zijn om een game niet te gaan spelen. Hoe zit dat op de Gamekings-redactie? Zijn er games die wij hebben geweigerd te spelen omdat er een te grote hype omheen hing? Of maken wij ons ook schuldig aan schapengedrag en gaan volledig mee in een hype?

Vechten we nou alweer tegen de Russen & Arabieren?

Als je een groot fan bent van bijvoorbeeld de Call of Duty franchise, dan zal dit je bekend voor komen. Jij wordt samen met jouw squad naar een gevaarlijk gebied gestuurd. Aandachtig luister je naar eventuele vijanden in de buurt, en ineens hoor je iets! Je besluit wat aandachtiger te luisteren, te kijken en komt er tot je grote schrik achter dat de vijand vlak voor je neus staat en aanvalt. En ze zijn Russisch of Arabisch! Herkenbaar? Moet wel, want deze twee bevolkingsgroepen zijn altijd de klos. Hoe komt het toch dat er zo veel games zijn waarin deze twee groepen worden gebruikt als vijand? Koos en Daan hebben daar een interessant antwoord op. Maar om dat antwoord te krijgen, moet je zoals altijd eerst op de Play button klikken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch