Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over games waar je verliefd op wordt & vreet-schuren

23/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zou een maandag zijn zonder een editie van Brievenmaandag? Ook een maandag natuurlijk, maar dan toch wel een veel minder plezante? Er kwamen het afgelopen weekend een hoop prangende brieven bij ons door de digitale brievenbus gegleden. Om er zoveel mogelijk te kunnen behandelen, heeft JJ ze daar waar mogelijk ietwat ingekort. Anders wordt het Voorleesmaandag en daar zit niemand op te wachten. Vandaag zitten Jasper, Jelle & Koos klaar om de vragen voor jullie te gaan beantwoorden. Vragen over bijvoorbeeld de Switch 2, Steam Link, games waar je verliefd op wordt en vreet-schuren  Hebben de drie heren een passend antwoord? Je ziet en hoort het in de Brievenmaandag van maandag 23 januari 2023.

Wanneer werden wij verliefd op videogames?

Een van de vragen ging over het Game Pass model en of die wel of niet gunstig was voor kleine developers. Bij Spotify kijkt de dienst bijvoorbeeld naar hoe vaak een bepaalde track beluisterd is. Op basis daarvan krijgt de maker van het nummer betaald. Als dit ook zo werkt bij de Game Pass, dan zou je kunnen verwachten dat kleine developers minder betaald krijgen dan de makers van Triple A games. Hoe denken wij hier over? Een andere vraag gaat over het moment waarop wij verliefd werden op video games. Kunnen wij dat moment ons nog herinneren?

Brievenmaandag: Waar vind ik game gerelateerde vreet-schuren?

Er is ook een brief binnengekomen van iemand die helemaal klaar is met het constante upgraden van zijn pc. Hij wil voortaan gaan gamen met behulp van de Stream Link. Hebben wij ervaringen met deze dienst? Naar aanleiding van onze gesprekken over vet vreten tijdens de vorige editie van Brievenmaandag, kregen we ook een vraag van iemand die op zoek is naar game gerelateerde vreet-schuren. Kennen we dit soort adresjes? De antwoorden op deze en andere vragen worden gegeven in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch