Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Gamekings en de E3 & next gen

04/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Brievenmaandag met een stapel versie brieven. Of beter gezegd mails. Want brieven dat was 1926. Gelukkig zit er ook deze week weer een leuke vragen bij. Zou wat wezen, een Brievenmaandag zonder ook meer één leuke vraag. Dat hebben we gelukkig nog nooit gehad. En deze keer dus ook niet. Ook omdat we nog een aantal brieven over hadden van de roemruchte editie van vorige week, die bijna twee uur duurde en de gemoederen flink bezig hield. Ga maar snel kijken of dat deze keer ook het geval is geweest bij deze editie van Brievenmaandag met Daan en JJ.

Hoe gaat de E3 periode er bij Gamekings uitzien?

Een van de eerste brieven gaat logischerwijs over de E3. Want die zou over een maand gehouden worden. Wat gaan we doen in de week. Laten we ons dat feestje afpakken of zetten we zelf gewoon wat op. Ook een vraag over Warzone. De Battle Royale mode van Call of Duty die de gemoederen flink bezig houdt. Zien wij nieuwe elementen in deze mode. En gaan er innovaties komen in die periode die voor ons licht? En zo ja, welke zijn dat dan? Of welke innovaties wensen wij ons? Of vinden we het wel goed zo?

Een paar pittige next gen-stellingen

De Briefmeneer is er natuurlijk ook. Met een vraag over PlayStation als bedrijf. Hij heeft zijn grote twijfels over hun strategie. Loopt volgens hem niet bepaald soepel. Of wij dat ook vinden? En nog meer next gen vragen. Van nota bene een oud stagiair. Hij heeft een hypothese waarom Xbox de eerste een a twee jaar geen puur exclusieve Xbox Series X-games uitbrengt. Wat als ze die nu niet hebben? Zijn wij het eens met deze stelling of klopt die van geen kanten. Ga er lekker voor zitten, binnen, op balkon, in de tuin of gewoon op het werk en geniet van een uurtje post doornemen in Brievenmaandag met Daan en JJ.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch