Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over flaws Hogwarts Legacy, items over DLC & road trips

27/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is gewoon keihard maandag. De zon schijnt (voorzichtig) in het grootste deel van Nederland en wij serveren jullie dik een uur lang de oplossing voor al jouw prangende vragen. Die oplossing heet Brievenmaandag. Het werkt simpel. Jij stuurt een game of nerd-stuff gerelateerde vraag naar ons toe via de mail of Discord en wij beantwoorden hem. Ja toch… Dit proces werkt al ruim vijftien als een trein. Inderdaad, vijftien jaar lang jeuuuhhhh aan het begin van het maandagse item gevolgd door de nazit van het weekend en prachtige antwoorden op vaak best lastige vragen. Dit keer zitten Daan, Huey en Jasper achter de desk. Zij buigen zich over een aantal vragen. Zoals onder andere de flaws in Hogwarts Legacy, de zin en onzin van het verkopen van tweedehands games en vette road trips. Dit en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 27 maart 2023.

Brievenmaandag: Zijn oude PS2 en Xbox 360-games nog wel wat waard?

Hogwarts Legacy is een groot succes. En veel, zeer veel mensen binnen onze community spelen de game met veel, zeer veel plezier. Maar het spel kent ook zijn issues. Zo lukt het een brievenschrijver niet om bepaalde missies op te starten. Hoe dan? Weten wij een oplossing en hebben we wel eens te maken gehad met een spel dat door bugs op een gegeven onspeelbaar werd? Terwijl we het super graag zouden uitspelen. En wat moet je met de oude games op de PS2 en Xbox 360 die je niet meer speelt? Kun je die nog verkopen of levert dat echt nul centjes op? De antwoorden op beide vragen krijg je van het deskundige panel achter de desk.

Waarom doen we zo weinig aan DLC de laatste tijd?

Een andere brievenschrijver vraagt zich af waarom we de laatste tijd zo weinig DLC behandelen? Is dat een tijds-ding, of vinden we DLC de moeite gewoon niet waard? Natuurlijk ontbreekt de wekelijkse vraag over een monitor niet. En dan heb je al met al gewoon alle content bijeen voor een fijne editie van Brievenmaandag.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch