Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over eerste PS5 batch & rondlopen in je eigen VR wereld

23/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om de week goed te beginnen met een verse Brievenmaandag. Er zijn opnieuw bakken met brieven ingestuurd en we hebben nog voorraad van vorige week. Oftewel, meer dan genoeg materiaal om deze Brievenmaandag lekker te vullen. Skate en Koos zitten er klaar voor na een weekend vol gas met Demon’s Souls en Call of Duty Black Ops Cold War. Koos laat aan de Soulslike veteraan die Skate is weten hoe zijn eerste stapjes in de PS5-game waren. Maar het draait natuurlijk om de brieven. En omdat niet alleen de kwantiteit maar ook de kwaliteit van de brieven hoog ligt, belooft het een leuke editie worden!

Nog veel bugs in eerste batch aan PS5’s

Nu de mannen aan tafel beiden hun eigen PS5 in huis hebben, zijn we natuurlijk benieuwd naar hun ervaring. Helaas lijkt het erop dat de eerste batch aan PS5’s nog veel problemen met zich mee brengt. Soms blijft hij vast hangen of valt hij zelfs uit. Of de mannen zelf ook deze problemen hebben laten ze hier weten. Zijn ze blij dat ze hem nu al hebben of hadden ze misschien toch liever gewacht tot alle kinderziektes verholpen waren.

Met Brievenmaandag door je eigen gebouwde wereld in VR lopen

Briefmeneer is terug en heeft zichzelf volledig ondergedompeld in de Unreal Engine 4. In deze engine kun je zo’n beetje alles maken wat je maar wilt en je fantasie er volledig op los laten. Maar sinds deel 4 van deze engine is het ook mogelijk om in je eigen gebouwde werelden rond te lopen in VR. Dat is toch vet?! Nou, dat vind Briefmeneer dus ook en nu is hij benieuwd of, nu het Next-Gen tijdperk is aangebroken, VR nog meer wordt opgepakt aangezien “de gewone gamer” ook al op een veel toegankelijkere manier levels kon bouwen met Dreams. Wat als Dreams nou VR support krijgt, waardoor je jezelf nog beter in je eigen wereld kunt wanen? Skate en Koos geven antwoord op deze en nog veel meer vragen in deze editie van Brievenmaandag!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch